WOYM86: Anouck Meier Over Hoe Vrouwen Nog Altijd Aan Oude Verwachtingen Dienen Te Voldoen
PS:GROW What's On Your Mind?April 05, 2021x
86
01:04:0758.72 MB

WOYM86: Anouck Meier Over Hoe Vrouwen Nog Altijd Aan Oude Verwachtingen Dienen Te Voldoen

EP 86 Anouck Meier Over Hoe Vrouwen Zich Nog Altijd Klein Houden En Haar Missie Om De 'Schellen' Van Hun Ogen Te Laten Vallen En Nog Veel Veel Veel Meer | What's On Your Mind? (Westvlaams/Dutch/Nederlands)  


Hi ik ben Peter en elke week geef ik jullie een podcast over personal development, mindset & verkoop.  What's On Your Mind ? is een 1 uur conversatie. Iedereen heeft een verhaal. En ik wil dit verhaal van mijn gast naar boven brengen.  


Toen Anouck 34 was, ontdekte ze eindelijk haar raison d’être. Haar why. OK, haar passie, als je het per se zo wil noemen.  Content creëren om haar medemens te inspireren, dat was ook toen al waar het voor Anouck om draait. Nochtans ging haar professionele pad oorspronkelijk een heel andere richting uit. Ze ging studeren in Chicago en en stoemelings werd ze business lawyer, nadat ze een baan aangeboden kreeg bij het prestigieuze kantoor waar Michelle & Barack ooit het fotokopiekot onveilig maakten.  

Jarenlang voegde ze haar naar wat van haar verwacht werd. Tot ze op een dag opgebrand bleek. De combinatie van belachelijke uren, hoge stressniveaus en een baby deden haar de das om.  In die duistere periode kwam het besef.  Het is niet omdat je het kàn dat je het ook wil. Of moet.  Ze werd freelance copywriter en zou het voortaan op haar manier doen. Dat ze een gelijkgestemde als Kelly op haar pad tegenkwam en ze tegen beter weten in een podcast begonnen, dat was haar nogal een chanceke. 

Door samen systematisch onze gewoontes en denkpatronen in vraag te stellen, veranderden onze levens drastisch. Ze werden voor altijd beter, meer in balans. Ze leerden focussen, nee zeggen tegen anderen en ja tegen onszelf en wat ons het meest dierbaar is. Met veel vallen en weer recht krabbelen leerden ze werk & leven combineren on our own terms.  

Ondertussen delen ze hun ervaring en expertise met duizenden luisteraars via hun podcast Werkenleven en hun cursussen.  Intussen bestaat op 1 april 2021 Ampersand 5 jaar ! Woehoe ! En intussen kan je genieten van haar gratis cursus Fucktheshoulds. En de deuren van de Content Rebels gaan open eind april 2021 !!! En daarnaast vers van de pers komt er binnenkort een gloednieuwe 90-dagen-content planner !  


Connecteer met en volg Anouck op social media en volg zeker haar podcast Werkenleven: 

https://www.facebook.com/werkenleven/ 

https://instagram.com/werkenleven/ 

https://podcasts.apple.com/be/podcast/werk-leven/id1346785824 

https://open.spotify.com/show/7cpCRnKLoXBUQBI6n1I1OP 

https://www.ampersandcopy.com/ 

https://www.instagram.com/anouck_ampersand/ 

https://twitter.com/ampersandcopy  


Music: Uplifting Funky Music by AleksandrKrivtsun (Copyright) Voice-over: Stemmig  by Sara Fiems Music: JuliusH from Pixabay Let's connect:  LinkedIn: https://www.linkedin.com/in/petersnauwaert Twitter: @petersnauwaert  Instagram: @ps_grow  Facebook: https://www.facebook.com/PSGROW E-mail: peter@psgrow.com