WOYM 73: Philippe Bailleur Over Stuck, Zijn Nieuwe Boek, Over Trauma In Organisaties En Mensen En Over Josh Homme
February 16, 2021
1
x
73
01:07:23124.32 MB

WOYM 73: Philippe Bailleur Over Stuck, Zijn Nieuwe Boek, Over Trauma In Organisaties En Mensen En Over Josh Homme

EP 73: Philippe Bailleur Over Stuck, Zijn Nieuwe Boek, Over Trauma In Organisaties En Mensen En Over Josh Homme | What's On Your Mind?  

Hi ik ben Peter en elke week geef ik jullie een podcast over personal development, mindset & verkoop.  What's On Your Mind ? is een 1 uur conversatie. Iedereen heeft een verhaal. En ik wil dit verhaal van mijn gast naar boven brengen.  


Organisaties zijn geen machines maar sociale, levende organismen die schade kunnen oplopen. Schade die voor een langere tijd kan blijven wegen op de goede werking van een organisatie.  Daarover gaat Stuck Trauma In Organisaties, het nieuwe boek van Philippe Bailleur. En dit boek is genomineerd als Managementboek 2021 !  

Na zijn opleiding aan de Koninklijke Militaire School werkte Philippe een aantal jaren op de militaire luchtmachtbasis van Melsbroek. Net toen hij in 1996 aangesteld was als personeelsverantwoordelijke, crashte in Eindhoven een van de C-130 transportvliegtuigen van de Belgische luchtmacht. Alle bemanningsleden (BE) en inzittenden (NL) kwamen om het leven. Deze ervaring zorgde voor een kentering in zijn loopbaan.  Enkele jaren later koos hij ervoor om zijn loopbaan helemaal te richten op het begeleiden van organisaties en dit rond diverse thema’s: communicatie, leiderschap, teamwork, groepsdynamica, creativiteit, self-management, coaching, … .  


Connecteer met Philippe op sociale media: 

https://twitter.com/pbailleur 

https://www.linkedin.com/in/philippebailleur/ 

https://www.facebook.com/philippebailleur/ 

ttps://www.youtube.com/channel/UC28evBCh22HGTYIPcyywJ9Q  

Music: Uplifting Funky Music by AleksandrKrivtsun (Copyright) Voice-over: Stemmig  by Sara Fiems Music: JuliusH from Pixabay Let's connect:  LinkedIn: https://www.linkedin.com/in/petersnauwaert Twitter: @petersnauwaert  Instagram: @ps_grow  Facebook: https://www.facebook.com/PSGROW E-mail: peter@psgrow.com