267 Leslie Cottenje over Haar Topboek In De Ban Van Succes | What's On Your Mind? (Dutch/Nederlands)
PS:GROW What's On Your Mind?June 24, 2024x
267
1:11:0265.06 MB

267 Leslie Cottenje over Haar Topboek In De Ban Van Succes | What's On Your Mind? (Dutch/Nederlands)

267 Leslie Cottenje over Haar Topboek In De Ban Van Succes | What's On Your Mind? (Dutch/Nederlands)


Hi ik ben Peter en elke week geef ik jullie een podcast over personal development, mindset & verkoop. What's On Your Mind ? is een 1 uur conversatie. Iedereen heeft een verhaal. En ik wil dit verhaal van mijn gast naar boven brengen.


Dit is eigenlijk het vervolg op de podcast van Karen Van der Aa nl S3 #7 FF Rustig met Leslie Cottenjé.

Ik vind dat echt een toppodcast en een topgesprek. En Leslie stond al heel lang op mijn lijstje. Tot nu, met haar boek In de ban van succes. En ik ben fan van Leslie, hoe ze de dingen benoemt in haar boek. En hoe ze eigenlijk de maskers laat vallen.


Het is een dunne lijn tussen wegvluchten en hard werken aan een carrière of aan een bedrijf. Leslie Cottenjé heeft twintig jaar hard gewerkt aan bedrijven, hard gewerkt om iemand te mogen zijn. Daar heeft ze ook veel voor opgegeven. Tot ze tegen de muur liep – figuurlijk. Een CEO-trainer zei haar: ‘Jij hebt geen coach nodig, maar een therapeut.’ Leslie Cottenjé ging de confrontatie aan met zichzelf. ‘Het is beangstigend om helemaal leeg te zijn en ook helemaal niet te weten wie je eigenlijk bent, een leeg omhulsel.’ Op een reis van vier maanden kwam ze zichzelf tegen, wie ze was, wou zijn en echt is.


Die reis deed haar beseffen hoeveel impact leidinggevenden hebben op hun mensen. Als je zelf niet in balans bent en je rugzak vol zit met negatieve emoties en denkbeelden, kan je niet het beste geven van jezelf. Of dat nu in een bedrijfscontext is of als partner en ouder.


In dit boek neemt Leslie Cottenjé lezers mee op een reis doorheen haar leven als mens, ondernemer en leider. Haar jeugd, carrière en leven thuis. Ze gaat geen enkel taboe uit de weg, want alleen wie eerlijk is, komt uit bij zijn ware zelf.


Je kan het boek hier kopen:


https://partner.bol.com/click/click?p=2&t=url&s=1342276&f=TXL&url=https%3A%2F%2Fwww.bol.com%2Fbe%2Fnl%2Ff%2Fin-de-ban-van-succes%2F9300000167193792%2F&name=In%20de%20ban%20van%20succes%2C%20Leslie%20Cottenj%C3%A9


Connecteer met Leslie op LI:

https://www.linkedin.com/in/lesliecottenje/


Subscribe to see more inspiring videos: https://www.youtube.com/c/petersnauwaert


Share this video with a YouTuber friend: https://youtu.be/BrwOfjmZLKU

Leave your email address at http://www.psgrow.com and receive a weekly update when the new episode is available


Support your podcast via Patreon https://www.patreon.com/psgrow?fan_landing=true or WhyDonate https://whydonate.nl/donate/PSGROW/en


Ik gebruik Willow, een Belgische software om alle social media posts op Twitter, Facebook, Instagram en LinkedIn te posten. Willow's tool en consultants zorgen ervoor dat je altijd weet wat, hoe en wanneer je moet posten. Ik ben er zelf heel tevreden van wegens het grote gebruikersgemak.

Van eenvoudig inplannen tot content inspiratie en glasheldere analytics. Contacteer me op peter@psgrow.com als je wil genieten van 1 maand gratis !


Music: Intro Peter Snauwaert (Copyright)

Voice-over: Stemmig by Sara Fiems


Let's connect:


LinkedIn: https://www.linkedin.com/in/petersnauwaert


Twitter: @petersnauwaert


Instagram: @ps_grow


Facebook: https://www.facebook.com/PSGROW


E-mail: peter@psgrow.com

Get bonus content on Patreon

Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.

Personal Development, mindset & selling are on my mind all the time. My name is Peter and I created a weekly Podcast called What is on YOUR mind. Learn from my entrepreneurial guests how they overcame challenges, growth, failure and massive success.