264 Thierry D'haenens Over Growth Marketing En Zijn Sales & Marketing Community Better Growth | What's On Your Mind? (Dutch/Nederlands)
PS:GROW What's On Your Mind?June 03, 2024x
264
2:03:07140.93 MB

264 Thierry D'haenens Over Growth Marketing En Zijn Sales & Marketing Community Better Growth | What's On Your Mind? (Dutch/Nederlands)

264 Thierry D'haenens Over Growth Marketing En Zijn Sales & Marketing Community Better Growth | What's On Your Mind? (Dutch/Nederlands)


Hi ik ben Peter en elke week geef ik jullie een podcast over personal development, mindset & verkoop. What's On Your Mind ? is een 1 uur conversatie. Iedereen heeft een verhaal. En ik wil dit verhaal van mijn gast naar boven brengen.


7 jaar geleden begon Thierry D'haenens zijn ondernemersavontuur met Sportr, een platform om sporters en sportclubs met elkaar te verbinden.


Het doel?


Mensen flexibel laten sporten! In die 3 jaar heeft hij een geweldig netwerk opgebouwd, maar ze hadden moeite om hun verhaal bij de juiste doelgroep te brengen. Na 3 jaar was zowel het team als de financiƫle kant van het verhaal opgebrand.


Hij nam al die kennis mee in zijn rugzak, en besloot dat hij zich in zijn volgend avontuur meer zou focussen op waar hijzelf met Sportr tegenaan was gelopen: een goede growth strategie om een verhaal naar de markt brengen.


Zo kwam Thierry bij GrowForce (zie ook Nicolas D'hondt) terecht, waar ik 3 jaar lang B2B-bedrijven heb geholpen en begeleid met Growth Hacking en Growth Marketing technieken.


Tegelijkertijd richtte hij ook de GrowForce Academy op, een 6-weekse opleiding waarmee ze meer dan 600 professionals en ondernemers zelf de technieken aanleerden. De grootste struggle bleef hetzelfde: bedrijven hadden moeite met het brengen van hun prachtige aanbod naar de markt.


Dus, na 3 jaar GrowForce verhaal, besloot hij om in augustus 2021 mijn eigen pad te bewandelen.


De vraag naar een goede go-to-market strategie bleef terugkomen. Hij kreeg tonnen energie van het sparren met andere ondernemers om hen hiermee te helpen.


En in mei 2022 ontstond hieruit Better Growth.


Hun missie blijft datgene waar hij ondernemers al jaren zichzelf en hun organisatie in zie vastlopen: B2B-bedrijven helpen om hun verhaal naar de markt te brengen en vooral te leren hoe ze dit zelf kunnen doen.


Hoe?


Ze ondersteunen met een sterke community, persoonlijke begeleiding en hands-on opleidingen, zodat je op eigen kracht je aanbod naar de markt kan brengen.


Ja, het is een lang en mooi gesprek geworden. Ik ken Thierry al een hele tijd en ben al een paar keer naar zijn Better Growth bijeenkomsten geweest en ben fan van. Geen platte commercie, maar verbinding en authentieke connecties en kwetsbaarheid.


Connecteer met Thierry

https://www.bettergrowth.io/

https://www.linkedin.com/in/thierrydhaenens


Share this video with a YouTuber friend: https://youtu.be/u7tC4PtsRTQ

Leave your email address at http://www.psgrow.com and receive a weekly update when the new episode is available


Support your podcast via Patreon https://www.patreon.com/psgrow?fan_landing=true or WhyDonate https://whydonate.nl/donate/PSGROW/en


Ik gebruik Willow, een Belgische software om alle social media posts op Twitter, Facebook, Instagram en LinkedIn te posten. Willow's tool en consultants zorgen ervoor dat je altijd weet wat, hoe en wanneer je moet posten. Ik ben er zelf heel tevreden van wegens het grote gebruikersgemak.

Van eenvoudig inplannen tot content inspiratie en glasheldere analytics. Contacteer me op peter@psgrow.com als je wil genieten van 1 maand gratis !


Music: Intro Peter Snauwaert (Copyright)

Voice-over: Stemmig by Sara Fiems


Let's connect:


LinkedIn: https://www.linkedin.com/in/petersnauwaert


Twitter: @petersnauwaert


Instagram: @ps_grow


Facebook: https://www.facebook.com/PSGROW


E-mail: peter@psgrow.com

Get bonus content on Patreon

Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.

Personal Development, mindset & selling are on my mind all the time. My name is Peter and I created a weekly Podcast called What is on YOUR mind. Learn from my entrepreneurial guests how they overcame challenges, growth, failure and massive success.