262 Gerrit Sarens Over Zijn Boek Leiderschap: De Ongemakkelijke Waarheid | What's On Your Mind? (Dutch/Nederlands)
PS:GROW What's On Your Mind?May 27, 2024x
262
1:29:40123.18 MB

262 Gerrit Sarens Over Zijn Boek Leiderschap: De Ongemakkelijke Waarheid | What's On Your Mind? (Dutch/Nederlands)

262 Gerrit Sarens Over Zijn Boek Leiderschap: De Ongemakkelijke Waarheid | What's On Your Mind? (Dutch/Nederlands)


Hi ik ben Peter en elke week geef ik jullie een podcast over personal development, mindset & verkoop. What's On Your Mind ? is een 1 uur conversatie. Iedereen heeft een verhaal. En ik wil dit verhaal van mijn gast naar boven brengen.


Gerrit Sarens startte, na zijn studies Toegepaste Economische Wetenschappen aan de Universiteit Gent, zijn loopbaan in de universitaire wereld. In 2007 behaalde hij een doctoraat aan dezelfde universiteit. Van 2007 tot 2017 was hij professor aan de Université Catholique de Louvain alsook gastdocent aan meerdere buitenlandse universiteiten. Hij was de laatste 3 jaar van zijn academische loopbaan ook vice-decaan van de Louvain School of Management.


Midden 2017 gooide hij het over een andere boeg en ging aan de slag als commercieel directeur in een IT consultancy bedrijf dat bij mee van startup naar scale-up heeft gebracht.


In maart 2020 richtte hij Ambits op. Ambits ondersteunt leidinggevenden op alle niveaus door middel van mentoring, wat in België tot op vandaag nog steeds een unieke service is. Op vandaag werkt Ambits voor meer dan 80 bedrijven in België in zowel de private als publiek sector. Op vandaag zijn er in België meer dan 120 mentoren die via Ambits hun kennis en ervaring op vlak van leiderschap doorgeven.


In mei 2023 publiceerde hij het boek Leiderschap: De Ongemakkelijke Waarheid.


En daarover praten we in de podcast. En hij benoemt het zoals het is in zijn ontwapende stijl !


Connecteer met Gerrit:

https://www.linkedin.com/in/gerritsarens?originalSubdomain=be


Subscribe to see more inspiring videos: https://www.youtube.com/c/petersnauwaert


Share this video with a YouTuber friend: https://youtu.be/Ffq0UO3WrPo

Leave your email address at http://www.psgrow.com and receive a weekly update when the new episode is available


Support your podcast via Patreon https://www.patreon.com/psgrow?fan_landing=true or WhyDonate https://whydonate.nl/donate/PSGROW/en


Ik gebruik Willow, een Belgische software om alle social media posts op Twitter, Facebook, Instagram en LinkedIn te posten. Willow's tool en consultants zorgen ervoor dat je altijd weet wat, hoe en wanneer je moet posten. Ik ben er zelf heel tevreden van wegens het grote gebruikersgemak.

Van eenvoudig inplannen tot content inspiratie en glasheldere analytics. Contacteer me op peter@psgrow.com als je wil genieten van 1 maand gratis !


Music: Intro Peter Snauwaert (Copyright)

Voice-over: Stemmig by Sara Fiems


Let's connect:


LinkedIn: https://www.linkedin.com/in/petersnauwaert


Twitter: @petersnauwaert


Instagram: @ps_grow


Facebook: https://www.facebook.com/PSGROW


E-mail: peter@psgrow.com

Get bonus content on Patreon

Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.

Personal Development, mindset & selling are on my mind all the time. My name is Peter and I created a weekly Podcast called What is on YOUR mind. Learn from my entrepreneurial guests how they overcame challenges, growth, failure and massive success.