256 Daphné Vermeiren Over Hoe Ze Marketeer Werd Bij Een AI Bedrijf En Eén Van De Twee Hosts Werd Van De Radio Raccoons Podcast | What's On Your Mind? (Dutch/Nederlands)
PS:GROW What's On Your Mind?April 15, 2024x
256
1:09:5295.97 MB

256 Daphné Vermeiren Over Hoe Ze Marketeer Werd Bij Een AI Bedrijf En Eén Van De Twee Hosts Werd Van De Radio Raccoons Podcast | What's On Your Mind? (Dutch/Nederlands)

256 Daphné Vermeiren Over Hoe Ze Marketeer Werd Bij Een AI Bedrijf En Eén Van De Twee Hosts Werd Van De Radio Raccoons Podcast | What's On Your Mind? (Dutch/Nederlands)


Op 28 mei 2024 kan je opnieuw een live opname bijwonen. Deze keer over Narcisme op het werk met Nelly De Keye. Meer info op https://psgrow.com/nelly


Hi ik ben Peter en elke week geef ik jullie een podcast over personal development, mindset & verkoop. What's On Your Mind ? is een 1 uur conversatie. Iedereen heeft een verhaal. En ik wil dit verhaal van mijn gast naar boven brengen.


HR was haar droom. Alleen bleek dat tijdens haar studies niet haar ding te zijn. Daarom ging ze voor marketing. Daphné Vermeiren sprong als studente bij om de marketing van het Leuvense AI bedrijf Raccoons mee vorm te geven. En al sinds 5 jaar verzorgt ze daar de marketing.


In die 5 jaar is ze intussen ook één van de twee gezichten achter de tech podcast Radio Raccoons.


Daphné Vermeiren behaalde masterdiploma’s in bedrijfscommunicatie en management aan de KU Leuven. Tijdens haar studies werkte ze ook twee maanden in Zambia als marketingmedewerker voor Zambezi Animal Welfare Services, waar ze verantwoordelijk was voor zowel offline als online marketing.


We bespreken gans haar reis waar ze nu staat professioneel. Daarnaast belichten we hoe ze het opstarten van de podcast ervaarde en hoe ze het nu ervaart.


Leer van deze 28 jarige topper !

Trouwens, dit gesprek werd opgenomen in de kantoren van Raccoons en specifiek in de studio waar ze haar podcast zelf opneemt.


Connecteer met Daphné op social media en haar Radio Raccoons podcast:

https://www.linkedin.com/in/daphnevermeiren/

https://www.raccoons.be/resources/podcast


Subscribe to see more inspiring videos: https://www.youtube.com/c/petersnauwaert


Share this video with a YouTuber friend: https://youtu.be/yp7Lv3MMQKA


Leave your email address at http://www.psgrow.com and receive a weekly update when the new episode is available


Support your podcast via Patreon https://www.patreon.com/psgrow?fan_landing=true or WhyDonate https://whydonate.nl/donate/PSGROW/en


Ik gebruik Willow, een Belgische software om alle social media posts op Twitter, Facebook, Instagram en LinkedIn te posten. Willow's tool en consultants zorgen ervoor dat je altijd weet wat, hoe en wanneer je moet posten. Ik ben er zelf heel tevreden van wegens het grote gebruikersgemak.

Van eenvoudig inplannen tot content inspiratie en glasheldere analytics. Contacteer me op peter@psgrow.com als je wil genieten van 1 maand gratis !


Music: Intro Peter Snauwaert (Copyright)

Voice-over: Stemmig by Sara Fiems


Let's connect:


LinkedIn: https://www.linkedin.com/in/petersnauwaert


Twitter: @petersnauwaert


Instagram: @ps_grow


Facebook: https://www.facebook.com/PSGROW


E-mail: peter@psgrow.com

Get bonus content on Patreon

Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.

Personal Development, mindset & selling are on my mind all the time. My name is Peter and I created a weekly Podcast called What is on YOUR mind. Learn from my entrepreneurial guests how they overcame challenges, growth, failure and massive success.