240 Arnout Wouters 14 november Wereld Diabetes Dag | What's On Your Mind? (Dutch/Nederlands)
PS:GROW What's On Your Mind?November 14, 2023x
240
1:54:23130.93 MB

240 Arnout Wouters 14 november Wereld Diabetes Dag | What's On Your Mind? (Dutch/Nederlands)

#diabetes #diabetesliga #arnoutwouters

240 Arnout Wouters 14 november Wereld Diabetes Dag | What's On Your Mind? (Dutch/Nederlands)


Hi ik ben Peter en elke week geef ik jullie een podcast over personal development, mindset & verkoop. What's On Your Mind ? is een 1 uur conversatie. Iedereen heeft een verhaal. En ik wil dit verhaal van mijn gast authentiek naar boven brengen.


Elke 17 minuten krijgt iemand in Vlaanderen de diagnose ‘diabetes’.

1 op 3 personen heeft diabetes zonder het te weten.


Diabetes treft 1 op 10 Belgen. In 2040 zal dat zelfs 1 op 8 zijn.


Daarom informeert, connecteert en mobiliseert de Diabetes Liga iedereen die met de aandoening te maken krijgt. Ze zijn onafhankelijk, en willen de energie van alle personen met diabetes, hun omgeving, zorgverleners, hun leden en vrijwilligers bundelen.

Samen streven ze naar een beter leven met diabetes en naar een wereld zonder diabetes.

Een dynamisch team van 23 enthousiaste medewerkers en meer dan 400 actieve vrijwilligers zijn dagelijks in de weer voor de diabetes community: hun 15.000 leden - dit zijn personen met diabetes en zorgprofessionals – alsook de personen met verhoogd risico op diabetes.


Vandaag 14 november 2023 is het Wereld Diabetes Dag en is mijn gast de Algemeen Directeur van de Diabetes Liga, Arnout Wouters.


Arnout, lang geleden nog in corporate sales, neemt ons mee in zijn verhaal hoe hij impact op de wereld maakt met de Diabetes Liga.

2 uur neemt deze spraakwaterval jou mee en inspireert jou met zijn inzichten en lessen.


Meer info over de Diabetes Liga vind je hier:

https://www.diabetes.be/nl/mijnrisico?gad=1&gclid=Cj0KCQjw4vKpBhCZARIsAOKHoWRRQrhjancM2to09i-LN7nPL5ej7GiZT3ahJcdG9YVkWkrIFqujFdMaAlBXEALw_wcB


Eve Vlemincx wil ik al een tijdje als gaste. En daarom mag jij daar deel van uit maken. Op donderdag 7 december om 19u in Rumst kan je de live podcast opname van What's On Your Mind? met Eve bijwonen.

Ik voorzie dat de opname ongeveer 90 minuten duurt. Qua onderwerpen wil ik dieper gaan op toxisch leiderschap, verandering en de impact van AI.

Na de opname is er nog tijd voorzien om in dialoog te gaan met Eve.

Je koopt je ticket hier https://www.eventbrite.com/e/live-podcast-opname-whats-on-your-mind-met-eve-vlemincx-tickets-740896359957?aff=oddtdtcreator


Subscribe to see more inspiring videos: https://www.youtube.com/c/petersnauwaert


Share this video with a YouTuber friend:

https://youtu.be/3N_DhHoOLh4


Leave your email address at http://www.psgrow.com and receive a weekly update when the new episode is available


Support your podcast via Patreon https://www.patreon.com/psgrow?fan_landing=true or WhyDonate https://whydonate.nl/donate/PSGROW/en


Ik gebruik Willow, een Belgische software om alle social media posts op Twitter, Facebook, Instagram en LinkedIn te posten. Willow's tool en consultants zorgen ervoor dat je altijd weet wat, hoe en wanneer je moet posten. Ik ben er zelf heel tevreden van wegens het grote gebruikersgemak.

Van eenvoudig inplannen tot content inspiratie en glasheldere analytics. Contacteer me op peter@psgrow.com als je wil genieten van 1 maand gratis !


Music: Intro Peter Snauwaert (Copyright)

Voice-over: Stemmig by Sara Fiems


Let's connect:


LinkedIn: https://www.linkedin.com/in/petersnauwaert


Twitter: @petersnauwaert


Instagram: @ps_grow


Facebook: https://www.facebook.com/PSGROW


E-mail: peter@psgrow.com

Get bonus content on Patreon

Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.

Personal Development, mindset & selling are on my mind all the time. My name is Peter and I created a weekly Podcast called What is on YOUR mind. Learn from my entrepreneurial guests how they overcame challenges, growth, failure and massive success.