233 Carlien Cavens Moed Wordt Altijd Beloond ! | What's In Your Heart? (Dutch/Nederlands)
PS:GROW What's On Your Mind?November 07, 2023x
233
1:52:24128.66 MB

233 Carlien Cavens Moed Wordt Altijd Beloond ! | What's In Your Heart? (Dutch/Nederlands)

233 Carlien Cavens Moed Wordt Altijd Beloond ! | What's In Your Heart? (Dutch/Nederlands)


Hi ik ben Peter en elke week geef ik jullie een podcast over personal development, mindset & verkoop. What's On Your Mind ? is een 1 uur conversatie. Iedereen heeft een verhaal. En ik wil dit verhaal van mijn gast naar boven brengen.


Beslissingen nemen vanuit je verstand gaf me zekerheid. Beslissingen nemen vanuit je hart geeft je dat vuur in het leven, dat gevoel dat je je leven leeft in plaats van overleeft.

Deze gasten zullen je leven voortstuwen naar leven in plaats van overleven door zaadjes in je te planten door hun eigen verhaal.


Wees de verandering die je wilt zien/zijn in de wereld. Ghandi


Als voormalig consultant voor McKinsey & Co weet Carlien Cavens hoe belangrijk het is om af en toe de stekker eruit te trekken. In haar loopbaan heeft ze veel succesvolle, maar ongeïnspireerde leiders ontmoet. Ze is er stellig van overtuigd dat zelfbeheersing en doelgerichtheid de belangrijkste elementen zijn die grote van goede leiders onderscheiden.


Beide kwaliteiten vereisen tijd en aandacht. Het resultaat is een lichtere manier van zijn, leiden en leven. Met de creatie van Unplug 48 begeleidt ze leiders in dit proces. Carlien is een ICF geaccrediteerde coach en is een groot voorstander van ervaringsleren.


Leuk weetje: Carlien heeft een paard genaamd "Djerico" dat ze cadeau kreeg van een Russische dame die ze in Polen ontmoette.


2 uur vloeibaar goud met een dame die een nieuw leven opbouwde op basis van moed.


Connecteer met Carlien op haar social media:

https://www.linkedin.com/in/carliencavens/

https://www.unplug48.com/


Eve Vlemincx wil ik al een tijdje als gaste. En daarom mag jij daar deel van uit maken. Op donderdag 7 december om 19u in Rumst kan je de live podcast opname van What's On Your Mind? met Eve bijwonen.

Ik voorzie dat de opname ongeveer 90 minuten duurt. Qua onderwerpen wil ik dieper gaan op toxisch leiderschap, verandering en de impact van AI.

Na de opname is er nog tijd voorzien om in dialoog te gaan met Eve.

Je koopt je ticket hier https://www.eventbrite.com/e/live-podcast-opname-whats-on-your-mind-met-eve-vlemincx-tickets-740896359957?aff=oddtdtcreator


Support your podcast via Patreon https://www.patreon.com/psgrow?fan_landing=true or WhyDonate https://whydonate.nl/donate/PSGROW/en


Ik gebruik Willow, een Belgische software om alle social media posts op Twitter, Facebook, Instagram en LinkedIn te posten. Willow's tool en consultants zorgen ervoor dat je altijd weet wat, hoe en wanneer je moet posten. Ik ben er zelf heel tevreden van wegens het grote gebruikersgemak.

Van eenvoudig inplannen tot content inspiratie en glasheldere analytics. Contacteer me op peter@psgrow.com als je wil genieten van 1 maand gratis !


Music: Intro Peter Snauwaert (Copyright)

Voice-over: Stemmig by Sara Fiems


Let's connect:


LinkedIn: https://www.linkedin.com/in/petersnauwaert


Twitter: @petersnauwaert


Instagram: @ps_grow


Facebook: https://www.facebook.com/PSGROW


E-mail: peter@psgrow.com

Get bonus content on Patreon

Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.

Personal Development, mindset & selling are on my mind all the time. My name is Peter and I created a weekly Podcast called What is on YOUR mind. Learn from my entrepreneurial guests how they overcame challenges, growth, failure and massive success.