231 Ilse Dieltjens Over Haar Boek Werk Slimmer Verdien Meer | What's On Your Wallet (Dutch/Nederlands)
PS:GROW What's On Your Mind?October 31, 2023x
231
1:22:14112.96 MB

231 Ilse Dieltjens Over Haar Boek Werk Slimmer Verdien Meer | What's On Your Wallet (Dutch/Nederlands)

231 Ilse Dieltjens Over Haar Boek Werk Slimmer Verdien Meer | What's On Your Wallet (Dutch/Nederlands)


Hi ik ben Peter en elke week geef ik jullie een podcast over personal development, mindset & verkoop. What's On Your Mind ? is een 1 uur conversatie. Iedereen heeft een verhaal. En ik wil dit verhaal van mijn gast naar boven brengen.


What's On Your Wallet is een extra kanaal onder What's On Your Mind? en zich toespitst op beleggen en crypto.


Ilse Dieltjens is al meer dan 20 jaar actief in de KMO wereld en tegenwoordig houdt ze als businesscoach (aka -mentor) haar klanten een spiegel voor en reikt ze concrete to do’s aan met een no-nonsense aanpak.


Ooit maakte ze van haar schrijnwerkerij in enkele jaren tijd een miljoenenbedrijf door het financieel plan te koppelen aan een haalbaar marketingplan.


Als auteur schreef ze mee aan de Vlaamse versie van Profit First en combineert ze cijfers en marketing als geen ander.


Recent bracht ze het boek Werk slimmer, Verdien meer op de markt waar ze, samen met jou, de mol in jouw bedrijf ontmaskert. Draai aan haar 8 bewezen winstknoppen en ga voor maximaal winstresultaat met grip op je cijfers.


Ilse is verslaafd aan letterkoekjes van Lu, Florence and the machine & Pink, lopen en fietsen, is ongeduldig en recht voor de raap en een rasechte ram.


Je kan haar topboek hier kopen: https://partner.bol.com/click/click?p=2&t=url&s=1343670&f=TXL&url=https%3A%2F%2Fwww.bol.com%2Fbe%2Fnl%2Fp%2Fwerk-slimmer-verdien-meer%2F9300000133327734%2F&name=Werk%20slimmer%2C%20verdien%20meer!%2C%20Ilse%20Dieltjens


Connecteer met Ilse op social media:

⁠https://www.ilsedieltjens.com/straffeverhalen⁠

https://www.ilsedieltjens.com/boek-werkslimmer⁠

https://www.buzzsprout.com/1821347/episodes⁠

⁠https://www.linkedin.com/in/ilsedieltjens/⁠

⁠https://www.instagram.com/ilse_dieltjens/


Eve Vlemincx wil ik al een tijdje als gaste. En daarom mag jij daar deel van uit maken. Op donderdag 7 december om 19u in Rumst kan je de live podcast opname van What's On Your Mind? met Eve bijwonen.

Ik voorzie dat de opname ongeveer 90 minuten duurt. Qua onderwerpen wil ik dieper gaan op toxisch leiderschap, verandering en de impact van AI.

Na de opname is er nog tijd voorzien om in dialoog te gaan met Eve.

Je koopt je ticket hier https://www.eventbrite.com/e/live-podcast-opname-whats-on-your-mind-met-eve-vlemincx-tickets-740896359957?aff=oddtdtcreator


Subscribe to see more inspiring videos: https://www.youtube.com/c/petersnauwaert


Share this video with a YouTuber friend: https://youtu.be/LdnXquKqty4


Leave your email address at http://www.psgrow.com and receive a weekly update when the new episode is available


Support your podcast via Patreon https://www.patreon.com/psgrow?fan_landing=true or WhyDonate https://whydonate.nl/donate/PSGROW/en


Ik gebruik Willow, een Belgische software om alle social media posts op Twitter, Facebook, Instagram en LinkedIn te posten. Willow's tool en consultants zorgen ervoor dat je altijd weet wat, hoe en wanneer je moet posten. Ik ben er zelf heel tevreden van wegens het grote gebruikersgemak.

Van eenvoudig inplannen tot content inspiratie en glasheldere analytics. Contacteer me op peter@psgrow.com als je wil genieten van 1 maand gratis !


Music: Intro Peter Snauwaert (Copyright)

Voice-over: Stemmig by Sara Fiems


Let's connect:


LinkedIn: https://www.linkedin.com/in/petersnauwaert


Twitter: @petersnauwaert


Instagram: @ps_grow


Facebook: https://www.facebook.com/PSGROW


E-mail: peter@psgrow.com

Get bonus content on Patreon

Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.

Personal Development, mindset & selling are on my mind all the time. My name is Peter and I created a weekly Podcast called What is on YOUR mind. Learn from my entrepreneurial guests how they overcame challenges, growth, failure and massive success.