WOYM 93 Matthijs Kooiker aka De Podcastgast | What's On Your Mind? (Dutch/Nederlands)
PS:GROW What's On Your Mind?May 21, 2021x
93
01:29:3582.04 MB

WOYM 93 Matthijs Kooiker aka De Podcastgast | What's On Your Mind? (Dutch/Nederlands)

EP 93 Matthijs Kooiker aka De Podcastgast | What's On Your Mind? (Dutch/Nederlands)  Hi ik ben Peter en elke week geef ik jullie een podcast over personal development, mindset & verkoop.  What's On Your Mind ? is een 1 uur conversatie. Iedereen heeft een verhaal. En ik wil dit verhaal van mijn gast naar boven brengen.  


Zijn naam is Matthijs Kooiker en hij is De PodcastGast!   Vanaf het moment dat hij achter de microfoon plaats nam wist hij het zeker: hij is verliefd op podcasten. Na twee jaar co-host te zijn van een Formule 1 podcast werd Matthijs gevraagd een podcast over duurzaamheid (hoezo compleet wat anders!) van een vriendin te hosten. Een podcast over een compleet ander onderwerp, met een hele andere co-host gaf hem zoveel energie dat hij het zeker wist. Matthijs wil meer podcasts en meer onderwerpen!   Daarom dat hij zichzelf een onwijs ambitieus doel gesteld heb:   In 100 verschillende podcasts zitten!  En zo is De PodcastGast geboren.   Het gesprek gaat over hoe Matthijs het verschil ziet in de cultuur tussen Nederland en België, hoe hij van een vaste job als Sales&Marketing Manager naar een zelfstandig statuut is gegaan en vooral waarom en de kracht van vragen stellen omdat iedereen een verhaal heeft. 


Connecteer met Matthijs op sociale media: https://depodcastgast.nl/ https://www.instagram.com/depodcastgast/  


Music: JuliusH from Pixabay Music: Uplifting Funky Music by AleksandrKrivtsun (Copyright) Voice-over: Stemmig  by Sara Fiems  Let's connect:  LinkedIn: https://www.linkedin.com/in/petersnauwaert  Twitter: @petersnauwaert  Instagram: @ps_grow  Facebook: https://www.facebook.com/PSGROW  E-mail: peter@psgrow.com