WOYM 91: Marjolein Faes Over Hoe Ze Nooit Dacht Een Burnout Te Ervaren En Hoe Ze Dit Inzet Om Iedereen Te Helpen Hier Uit Te Geraken | What's On Your Mind? (Dutch/Nederlands)
PS:GROW What's On Your Mind?May 14, 2021x
91
00:56:1051.45 MB

WOYM 91: Marjolein Faes Over Hoe Ze Nooit Dacht Een Burnout Te Ervaren En Hoe Ze Dit Inzet Om Iedereen Te Helpen Hier Uit Te Geraken | What's On Your Mind? (Dutch/Nederlands)

EP 91 Marjolein Faes Over Hoe Ze Nooit Dacht Een Burnout Te Ervaren En Hoe Ze Dit Inzet Om Iedereen Te Helpen Hier Uit Te Geraken En Ook Over Haar Nieuwe Groene Sokken | What's On Your Mind? (Dutch/Nederlands)

 Hi ik ben Peter en elke week geef ik jullie een podcast over personal development, mindset & verkoop.  What's On Your Mind ? is een 1 uur conversatie. Iedereen heeft een verhaal. En ik wil dit verhaal van mijn gast naar boven brengen.  


Marjolein Faes heeft van haar burn-out verleden een toekomst gemaakt.  De 10 jaar ervaring in HR Rekrutering en Selectie, gecombineerd met een aantal gevolgde transformatiecursussen, een opleiding  Coach en burn-out coach van Dr. Luc Swinnen én haar ervaring met groepscoaching/workshops omtrent stress, kunnen van betekenis zijn voor jou.  Als Coach Marjolein reikt zij manieren aan om ons leven wat minder stressvol te maken.  Het is interessant om te leren wat stress met ons lichaam en onze geest doet. Maar ook om gewoon terug te leren ontspannen en vooral te "ont-moeten".  

Een gesprek die alle kanten uitgaat en die de echte Marjolein weergeeft ! Ze dacht dat een burnout nooit voor haar ging gebeuren ... 


Connecteer met Marjolein op sociale media: https://www.facebook.com/coachmarjolein8 https://www.instagram.com/marjolein_faes/ https://www.linkedin.com/in/marjolein-faes-a8913912b/  


Music: Uplifting Funky Music by AleksandrKrivtsun (Copyright) 

Music: JuliusH from Pixabay

Voice-over: Stemmig  by Sara Fiems  Let's connect:  LinkedIn: https://www.linkedin.com/in/petersnauwaert  Twitter: @petersnauwaert  Instagram: @ps_grow  Facebook: https://www.facebook.com/PSGROW  E-mail: peter@psgrow.com