WOYM 90 Kim De Graeve Over Haar Groeiproces En Hoe Ze Van Fotografe Naar Het Leren Van Echte Vrijheid Aan Ondernemers Evolueert | What's On Your Mind? (Dutch/Nederlands)
PS:GROW What's On Your Mind?May 07, 2021x
90
01:31:4083.95 MB

WOYM 90 Kim De Graeve Over Haar Groeiproces En Hoe Ze Van Fotografe Naar Het Leren Van Echte Vrijheid Aan Ondernemers Evolueert | What's On Your Mind? (Dutch/Nederlands)

WOYM 90 Kim De Graeve Over Haar Groeiproces En Hoe Ze Van Fotografe Naar Het Leren Van Echte Vrijheid Aan Ondernemers Evolueert | What's On Your Mind?  

Hi ik ben Peter en elke week geef ik jullie een podcast over personal development, mindset & verkoop.  

What's On Your Mind ? is een 1 uur conversatie. Iedereen heeft een verhaal. En ik wil dit verhaal van mijn gast naar boven brengen.  

Kim De Graeve heeft niet altijd het leven gehad waar ze van droomde. Er was geen geld in overvloed en op het dieptepunt stal ze zelfs éénmalig geld van de school. Het geld was gekregen via ondersteuning in functie om een schoolreis mee te betalen, maar een deel had ze reeds opgesoupeerd omdat de nood zo groot was geworden om eens niet berekend na te denken over de komende maaltijd.   Kim zocht naar een manier om zichzelf en haar gezin te kunnen beschermen. Naar de “hoe kan ik genieten van elk moment van mijn leven zonder bang te moeten zijn dat ik in geldnood zou komen”. Want niemand is vrij van geldnood, er kan altijd iets gebeuren. Eerst heeft Kim de sprong zes jaar geleden gemaakt om fotografe te worden waar ze intussen talloze prijzen mee gewonnen heeft. De laatste jaren heeft Kim gewerkt aan strategieën en automatisaties om alles waar ik geen energie van kreeg uit mijn leven te bannen en alles waar ik kracht van kreeg te ontvangen.   

Heel inspirerend verhaal van een vrouw die zich keer op keer opnieuw heruitvindt !  

Beluister zeker haar podcast De Plantrekkers ! 

Connecteer met Kim op sociale media en haar podcast De Plantrekkers: 

https://www.kimdegraeve.be/ 

https://www.kimdegraeve.be/podcast/ 

https://www.instagram.com/kim.de.graeve/  Music: Uplifting Funky Music by AleksandrKrivtsun (Copyright) Voice-over: Stemmig  by Sara Fiems Music: JuliusH from Pixabay Let's connect:  LinkedIn: https://www.linkedin.com/in/petersnauwaert  Twitter: @petersnauwaert  Instagram: @ps_grow  Facebook: https://www.facebook.com/PSGROW  E-mail: peter@psgrow.com