WOYM 75: Daan De Wever Over Destiny, Zijn Groeipad En De Relativiteit Door Het Heengaan Van Een Dierbare | What's On Your Mind? (Dutch/Nederlands)
PS:GROW What's On Your Mind?April 06, 2021x
75
00:55:44102.74 MB

WOYM 75: Daan De Wever Over Destiny, Zijn Groeipad En De Relativiteit Door Het Heengaan Van Een Dierbare | What's On Your Mind? (Dutch/Nederlands)

EP 75 Daan De Wever Over Destiny, Zijn Groeipad En De Relativiteit Door Het Heengaan Van Een Dierbare | What's On Your Mind? (Dutch/Nederlands)  Hi ik ben Peter en elke week geef ik jullie een podcast over personal development, mindset & verkoop.  

What's On Your Mind ? is een 1 uur conversatie. Iedereen heeft een verhaal. En ik wil dit verhaal van mijn gast naar boven brengen.  


Volg je dromen – Dat is voor Daan De Wever de ultieme empowerment: je dromen nastreven en je eigen leven leiden. Hij heeft het zelf altijd gedaan en hij moedigt mensen in zijn bedrijf Destiny dan ook aan om hun dromen na te jagen.   Daan De Wever is CEO van Destiny, een succesvol bedrijf gespecialiseerd in cloudcommunicatie dat hij samen met zijn broer Samuel in 2008 oprichtte. Het voorbije decennium groeide het Leuvense IT-telecombedrijf als een kool. Ondertussen bestaat de organisatie uit een 300-tal medewerkers, en is het naast België ook actief in Nederland en Frankrijk. 


Music: Uplifting Funky Music by AleksandrKrivtsun (Copyright) Voice-over: Stemmig  by Sara Fiems Music: JuliusH from Pixabay Let's connect:  LinkedIn: https://www.linkedin.com/in/petersnauwaert Twitter: @petersnauwaert  Instagram: @ps_grow  Facebook: https://www.facebook.com/PSGROW E-mail: peter@psgrow.com