WOYM 55: Sebastiaan Hooft: De Founder Van Centralpoint Die Na Een Burnout Het Boek Redesign Schreef & International DJ Werd (Dutch/Nederlands)
February 09, 2021
1
x
55
01:02:01115.15 MB

WOYM 55: Sebastiaan Hooft: De Founder Van Centralpoint Die Na Een Burnout Het Boek Redesign Schreef & International DJ Werd (Dutch/Nederlands)

EP 55 Sebastiaan Hooft | What's On Your Mind? (Dutch/Nederlands) 

 Hi ik ben Peter en elke week geef ik jullie een podcast over personal development, mindset & verkoop.  

What's On Your Mind ? is een 1 uur conversatie. Iedereen heeft een verhaal. En ik wil dit verhaal van mijn gast naar boven brengen.  

Sebastiaan Hooft heeft in 15 jaar tijd 20 bedrijven opgericht. Hij dacht dat hij het allemaal alleen kon. Hij was bijna 24 uur per dag aan het werk. Tot hij er helemaal onderdoor ging en in de zomer 2009 wakker werd in het ziekenhuis met een fikse burnout.  Hij beschouwt slechts één van de 20 opgerichte bedrijven Central Point als zijn “claim to fame”. Hij had zich hier dermate mee geïdentificeerd dat zijn ego helemaal in duigen lag na de noodgedwongen verkoop van dit bedrijf in 2010.   Tijdens zijn herstel van de letterlijke burnout is Sebastiaan gaan reizen en sprak met meer dan 500 ondernemers over gans de wereld. Gebaseerd op deze gesprekken en op de analyse van zijn eigen crash kwam Hooft tot een systeem om een succesvol bedrijf te bouwen zonder er zelf aan onderdoor te gaan. Hij ontwikkelde deze vijf pijlers als gastdocent bij de entrepreneurship minor van Nyenrode Business Universiteit.  Deze 5 pijlers zijn: 1. Idee; 2. Team; 3. Planning; 4. Middelen; 5. Gezondheid.  

Je vindt zijn verslag in het 2017 verschenen boek APK voor ondernemers, dat in 2019 in het Engels verscheen onder de titel Redesign.  Daarnaast heeft hij zijn oude passie DJ opgepikt én deed ie wat niemand hem niet voor mogelijk hield: doorbreken als international DJ. Zijn platen worden nu grijs gedraaid door oa. Martin Garrix, Avicii (RIP) en Don Diablo.  

Connecteer met Sebastiaan op sociale media: 

https://www.linkedin.com/in/sebastiaanhooft/?locale=nl_NL 

Bedankt David De Ridder voor de tip !  

Music: Uplifting Funky Music by AleksandrKrivtsun (Copyright) Music: JuliusH from Pixabay Voice-over: Stemmig Sara Fiems   Let's connect:  LinkedIn: https://www.linkedin.com/in/petersnauwaert Twitter: @petersnauwaert  Instagram: @ps_grow  Facebook: https://www.facebook.com/PSGROW E-mail: peter@psgrow.com