WOYM 54: Alexander Koning Over Het Leven Van Een Cameraman, Burnout Door De Komst Van Het Internet & Kunst (Dutch/Nederlands)
February 05, 2021
1
x
54
01:36:23177.46 MB

WOYM 54: Alexander Koning Over Het Leven Van Een Cameraman, Burnout Door De Komst Van Het Internet & Kunst (Dutch/Nederlands)

EP 54 Alexander Koning | What's On Your Mind? 

Hi ik ben Peter en elke week geef ik jullie een podcast over personal development, mindset & verkoop.  

What's On Your Mind ? is een 1 uur conversatie. Iedereen heeft een verhaal. En ik wil dit verhaal van mijn gast naar boven brengen.  


En vandaag iets totaal anders: een kerel die ik leren kennen heb op een event in Nederland ergens in 2019: Alexander Koning.  Alexander is jarenlang cameraman geweest voor de Nederlandse televisie en heeft elke pandemie én elke oorlog gezien én gefilmd (400 televisie rapportages en documentaires in 50 landen). En toen kwam het internet en werd de druk verhoogd om zo snel mogelijk het nieuws te filmen, door te sturen en uit te zenden. En tegen dan was er al iemand die via sociale media het nieuws al online gezet had. En dat hakte er in bij Alexander en kwam in een keiharde burnout terecht.  Nu filmt Alexander eerder nog uit passie en is ie een fantastisch kunstenaar (schilder) geworden. Ook deelt hij spelen van gitaar met mij !   Wat een authentiek gesprek !    

Connecteer met Alexanr op 

https://www.alexanderkoning.nl/ 

https://www.alexanderkoning.info/ 

https://www.instagram.com/art.alexanderkoning/ 

https://www.facebook.com/alexanderkoningartwork  

Music: Uplifting Funky Music by AleksandrKrivtsun (Copyright) Music: JuliusH from Pixabay Voice-over: Stemmig  by Sara Fiems  Let's connect:  LinkedIn: https://www.linkedin.com/in/petersnauwaert Twitter: @petersnauwaert  Instagram: @ps_grow  Facebook: https://www.facebook.com/PSGROW E-mail: peter@psgrow.com