WOYM 47: Aitor Somers Hoe Hij Meestond Aan De Wieg Van Zijn Bedrijf JustBite (Dutch/Nederlands)
January 26, 2021
1
x
47
01:15:20140.02 MB

WOYM 47: Aitor Somers Hoe Hij Meestond Aan De Wieg Van Zijn Bedrijf JustBite (Dutch/Nederlands)

EP 47 Aitor Somers | What's On Your Mind?  

Hi ik ben Peter en elke week geef ik jullie een podcast over personal development, mindset & verkoop.  

What's On Your Mind ? is een 1 uur conversatie. Iedereen heeft een verhaal. En ik wil dit verhaal van mijn gast naar boven brengen.  


Na een carrière van 10 jaar bij verschillende bedrijven in het domein (digitale) transformatie, strategie, innovatie, marketing en sales was er één rode draad: bedrijven helpen veranderen.    Na de ongezonde levensjaren als tiener en prille twintiger kwam er het besef om zijn eetpatroon en levensstijl te veranderen. Aanvankelijk met het doel om af te vallen. Nu, als jonge dertiger om zich goed in zijn vel te voelen.   Het coronavirus zorgde voor een “pauzemoment“ van 4 maanden. Aitor werd voor het eerst vader, verloor zijn job en nam de sprong naar het ondernemerschap. Hij trad toe bij JustBite.  Samen met zijn medevennoot Kevin wil hij verandering teweeg brengen bij werknemers en bedrijven door gezond te pauzeren. Dit om uiteindelijk bij te dragen aan een gezondere samenleving.  

Connecteer met Aitor op https://www.linkedin.com/in/aitorsomers/ 


Music: Uplifting Funky Music by AleksandrKrivtsun (Copyright) Voice-over: Stemmig  by Sara Fiems  

Let's connect:  LinkedIn: https://www.linkedin.com/in/petersnauwaert Twitter: @petersnauwaert  Instagram: @ps_grow  Facebook: https://www.facebook.com/PSGROW E-mail: peter@psgrow.com